40+ veteranen dubbel toernooi TVO groot succes

Enkele weken voor aanvang van het toernooi, zag het er nog niet naar uit dat er veel inschrijvingen zouden komen. Uiteindelijk zijn er deze week meer dan 200 partijen gespeeld. Bijzonder is het dat er deelnemers uit heel Noord-Holland op af komen, vanuit Schagen tot Amsterdam en vanaf de kust tot Hoorn. Iedereen die we gesproken hebben, heeft het voornamelijk over de unieke sfeer en dat is zo’n beetje het mooiste compliment wat we als vereniging kunnen krijgen!

Wat tijdens het Oudorp Open toernooi, en ook nu weer tijdens het veteranen toernooi opviel, was dat het park en de banen er super uitzagen. Zonder een andere commissie te kort te willen doen verdienen de parkcommissie o.l.v. Wim Verhoeff en onze groundsman Arie Venneker een groot compliment.

Namens het bestuur van TVO willen wij op deze manier nogmaals iedereen, die een bijdrage heeft geleverd aan dit zeer gezellige toernooi, bedanken. Tot slot willen we ze hierbij toch even benoemd hebben, het is bij mekaar opgeteld vrijwel het gehele bestuur van TVO van enkele decennia geleden; Suze en Peter van Dijk, Trudy Pover, Nel Vreeker, Jaap Vessies, Jan Barten, André Hoet en Wim Passtoors – bedankt voor de fantastische organisatie van het Veteranen dubbeltoernooi en hopelijk gaan jullie nog jaren door!

Bekijk HIER de foto’s.

2018-08-31T13:38:13+00:0031 augustus 2018|Evenement, Senioren|