Nieuwe Huisregels en Statuten

Onze huisregels en statuten zijn sterk verouderd en er staan onjuistheden in. We hebben onze onze oud voorzitter Wim Passtoors bereid gevonden om de statuten van TVO en het huishoudelijk regelement van TVO eens grondig te bekijken. Wij hebben hem om een advies gevraagd, op welke punten we deze stukken zouden moeten aanpassen en daar waar nodig aanvullen.

Zijn aanbevelingen staan vanaf heden op onze website (zie de links onderaan dit bericht) en de komende ALV op 14 november a.s. zal Wim een toelichting geven. Wij zullen hierna de vergadering vragen akkoord te gaan met de door Wim aan beveelde nieuwe versie. Indien u voor de vergadering vragen heeft kunt u een mail sturen naar info@baveko.nl.

Groeten van het bestuur van TVO

Def WP Statuten TVO Huidige-voorstel-opm

Def WP HR TVO Huidige-voorstel-opm

 

2018-10-12T08:05:39+00:0010 oktober 2018|Algemeen|