Terugblik Clubkampioenschappen

Ondanks dat vele van ons de sfeer op werk of school (helaas) alweer hebben geproefd, willen we toch nog even terug blikken op de clubkampioenschappen. Veel van ons (het Smash-it team) hebben deze clubkampioenschappen anders ervaren dan andere jaren. Wij zitten namelijk bijna allemaal in ons examenjaar en moesten daarom, met veel verdriet, wat meer tijd aan school besteden dan tijdens eerdere edities. Sommige van ons waren daarom meer aanwezig op de club dan anderen maar de gezelligheid op het park zorgte er voor dat wij vaak langer bleven dan gepland (hopelijk niet te veel ten koste van school ;)). Wat een geweldige sfeer hing er op de vereniging!

Naast de mooie en soms enorm spannende wedstrijden was er ook nog tijd voor een clinic, een potje uno of tafeltennis, een gezellige barbecue, een keeztoernooi, een angstaanjagende spooktocht en nog veel meer leuke bezigheden! Jullie aanwezigheid rondom de wedstrijden is dan ook wat het toernooi volgens ons elk jaar weer zo tof maakt! De spooktocht was voor ons misschien wel het hoogtepunt tijdens het toernooi, wat was het weer geweldig griezelig. Hiervoor moeten we de ouders die hebben geholpen toch echt even bedanken, zonder hen was het nooit zo’n spannende tocht geworden! Verder willen we al onze winnaars die gestreden hebben voor hun prijs nog een keer feliciteren, toppers!

Al met al kijken wij met een zeer tevreden blik terug op de clubkampioenschappen. We hebben erg van jullie allemaal genoten en we hopen jullie ook van ons. Voorlopig duiken wij weer de boeken in terwijl we ons alvast verheugen op volgend jaar, tot dan!

2018-11-11T13:15:41+00:0011 november 2018|Competitie, Jeugd, Senioren|