Dames van TV Oudorp opgelet! Schrijf je nu in voor de Ladiesday 2019.

Zin om vast in vorm te komen voor de competitie? Of gewoon zin om gezellig te komen tennissen? Schrijf je snel in voor de 4e editie van de Dames Dubbel Ladiesday op zaterdag 30 maart 2019.

Aanmelding met koffie/thee vanaf 12:00 uur, ​het programma start om 12:30 uur​. We sluiten af met een warme maaltijd (einde ca. 20:30 uur).
Er worden meerdere rondes gespeeld en tussendoor zijn verschillende activiteiten te doen. Ter afsluiting is er een gezamenlijke maaltijd, loterij en quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld door diverse ondernemingen uit Oudorp of directe omgeving.

Kosten : €13,50 per persoon, dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers, 1 lot voor de loterij, 1 drankje, een warme maaltijd èn goede gevulde feel-good-goodiebag.

Inschrijven kan tot 16 maart 2019 onder vermelding van jullie teamnaam, jullie voor- en achternamen en speelsterkte via​ ladiesday.tvoudorp@gmail.com​ of op de lijst bij de voordeur van TVO. Voor het ​team met de leukste/origineelste naam​ ligt een prijs klaar! Geen partner? Geef je dan toch op, wij zoeken een maatje voor je.