Voor de jeugd is het naast les en competitie mogelijk om samen te tennissen. Kom naar onze racketavonden!

Ook als je pas begint met tennis, nog geen vast maatje hebt of nog niet zoveel anderen kent op de vereniging kun je komen spelen. Neem je racket en tennispas mee, dan delen wij je in.

Onder begeleiding van de jeugdcommissie en Smash-It worden meerdere rondes gespeeld, in mix en dubbels. Het is voor alle jeugdleden, want we houden rekening met je tennisvaardigheden. We spelen ook met de juiste ballen én op meerdere banen; soms moet je een ronde even wachten maar dan kun je bij anderen kijken. Punten tellen en de spelregels leer je zo ook. Het gaat vooral om het spelplezier, maar extra tennissen is ook goed voor je ontwikkeling. Je kunt toepassen wat je in de tennislessen leert.

Door de vrijdagavondcompetitie kunnen we in 2019 eerst niet op deze avond terecht; we gaan (op proef) in april en mei laat op de zaterdagmiddag de jeugd racketavond houden.

We starten om 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de reguliere racketavond. Neem zelf iets mee (broodje) om tussendoor te eten. Je krijgt van ons drinken en een snoepje. We sluiten altijd af met een tennisspel: rondje om de baan.

De laatste keer sluiten we extra feestelijk af (Supersjoemel op 5 juli), en dan vragen we wel een bijdrage.

Let goed op de data! Door feestdagen of andere toernooien is het niet elke week.

De raketavonden zijn op deze dagen:

zaterdag 6 april

zaterdag 13 april

zaterdag 11 mei

zaterdag 1 juni

vrijdag 7 juni

vrijdag 14 juni

vrijdag 28 juni

vrijdag 5 juli (Supersjoemel)

Tot ziens bij onze racketavonden! De eerste start al 6 april. Leuk als je komt!

TVO Jeugdcommissie en Smashit