TV Oudorp biedt je, in samenwerking met SMP Sportscare, een serie prachtig clubkleding aan. De kleding van het merk Erima is van goed kwaliteit en in een ruim assortiment verkrijgbaar, naast kleding biedt SMP Sportscare ook rackets, schoenen, tassen, ballen en andere tennis accessoires aan.

Voor iedereen

Speelt je competitie of toernooien. Dan is het natuurlijk gaaf om in een TV Oudorp clubtenue te spelen. Maar ook als je gewoon recreatief tennist is de kleding een goed alternatief. Er zijn jacks, lange broeken, sweatshirts, t-shirts, shorts en rokken. Kortom; voor ieder wat wils!

Er is een kledinglijn voor iedereen; Jongens, meisjes, dames en heren. Startend vanaf maar 128 tot maat XXXL / 48.

Speciale clubprijzen incl. clublogo

Voor alle kleding gelden speciale clubprijzen. Alle bovenkleding wordt tevens geleverd inclusief TV Oudorp clublogo. En bij aanschaf van hele sets gelden extra aantrekkelijke setprijzen!

 

Hoe werkt het?

Bestellen en betalen (via iDEAL) doe je via de speciale TV Oudorp Clubshop. Je kunt de kleding naar keuze laten bezorgen of afhalen in de showroom.

Bij twijfel kun je de kleding eerst passen in de SMP Sportscare showroom, gevestigd aan de Zeppelinstraat 2, 1704 SH Heerhugowaard. De kleding wordt in dat geval na het passen voorzien van het TV Oudorp clublogo.

 

Ga naar de clubshop