Tennisles bij TVO
KORTING OP TENNISLES
Inschrijven bij RedoTennis

LESSEN

Tennis is de tweede sport van Nederland en ook voor u binnen handbereik!

Gezellig tennissen met vrienden is al leuk, maar nog mooier (en motiverender) is technieken te leren om beter en blessurevrij te kunnen tennissen, waardoor je jarenlang met veel plezier kunt spelen. Iedereen kan leren tennissen, van beginner tot topper, van jong tot oud. De tennissport is goed voor de gezondheid maar ook flexibel om in onze drukke agenda’s in te passen.

Professioneel tennisles. Klik hier om je in te schrijven.

Tennisvereniging Oudorp werkt al jaren nauw samen met Tennisschool Redotennis. De lessen worden verzorgd door gedreven en gecertificeerde KNLTB tennisleraren. In het hoogseizoen worden drie vaste tennisleraren ingezet om in alle lessen te kunnen voorzien. Voor meer informatie over lespakketten en tarieven: zie www.redotennis.nl  

Tegenstander(s) verslaan dat is het doel van een leuke partij tennis. Tennisles haalt het beste uit jezelf naar boven! Met toewijding en motivatie kun je lang en succesvol tennissen en meedoen met de gezellige en leerzame activiteiten die worden georganiseerd door TV Oudorp en Redotennis.

Redotennis heeft diverse lespakketten voor groepen van 2, 4, 6 of 8 personen, waarbij trainers persoonlijke aandacht geven aan de individuele speler binnen de lesgroep. Samen met je trainer worden alle vaardigheden methodisch en didactisch doorlopen en komen in de loop van de trainingen je vaardigheden meer naar boven en worden waar nodig verbeterd. Deze lessen worden gegeven zowel voor beginners, voor competitief ingestelde spelers, als voor talenten.

Om de trainingen te volgen dien je eerst lid te worden van TV Oudorp. Je kunt echter ook eerst gebruik maken van het TVO introductiepakket van 5 lessen voor 35 euro, waarna je alsnog kunt besluiten om definitief lid te worden bij TV Oudorp (aanbieding geldt voor volwassenen).

Tennisles wordt door TV Oudorp fors gestimuleerd en daarom biedt de vereniging gemotiveerde jeugdtennissers ook flinke kortingen op het lesgeld in het eerste en tweede jaar. Zo wordt tennisles niet alleen nóg leuker, maar blijft het ook betaalbaar!

Klik hier voor de kortingsregeling
                              

Voor algemene vragen over tennislessen kun je contact opnemen met Johan de Does. Voor meer inhoudelijke informatie over tennislessen, kun je met onderstaande trainers contact opnemen.

CONTACTTELEFOONE-MAIL
Peter Nieuwenhuyse06 – 17415421peternieuwenhuyse@hotmail.com
Johan de Does06 – 29082585info@redotennis.nl
Leen Erik Andrea06 – 20248185