Maak kennis met tennis (senioren & junioren)

Wat leuk dat jij wilt kennismaken met tennis. Wij delen onze passie voor onze sport graag met jou, daarom mag jij voor € 35 onder begeleiding van onze professionele tennisleraar 5 lessen volgen. Natuurlijk hopen we dat jij, net als wij, je hart verliest aan de sport en lid wordt bij onze prachtige en gezellige club.

Kennismaken kan heel eenvoudig: je vult het online inschrijfformulier in op deze website. Hier kun je aangeven of je lid wil worden en/of dat je 5 proeflessen wenst.  Na het inschrijven neemt onze tennisschool spoedig contact met je op om af te stemmen wanneer je kunt starten.

Inclusief proeflidmaatschap!

Wanneer je 5 proeflessen afneemt ontvang je hiernaast gedurende 2 maanden een gratis proeflidmaatschap van TV Oudorp. Je kunt dan ook buiten de proeflessen gebruik maken van onze tennisbanen! 

Gedurende het proeflidmaatschap ben je nog geen lid van de KNLTB.

Wanneer?

De kennismakingslessenvinden (behoudens op feestdagen en in vakanties) plaats op:

  • Woensdag van 21:30 - 22:20 (senioren)
  • Donderdag van 17:40 - 18:10 (jeugd)

Voor wie?

Je wilt eerst ondervinden hoe leuk het is om te tennissen voordat je direct lid moet worden van een tennisvereniging. Of, je hebt in het verleden al eens getennist en overweegt weer lid van een tennisvereniging te worden.

Wat neem ik mee?

Trek sportieve kleding aan. Wij zorgen voor een tennisracket!

Jeugd

Bij TV Oudorp kan de jeugd vrijblijvend Kennis Maken Met Tennis. Dit is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Het is een cursus van 5 weken training van een ½ uur op donderdagmiddag (17:40 - 18:10), voor 20 euro.

Heb je nog vragen?

Stuur je vraag per e-mail naar onze ledenadministratie: [email protected]

Inschrijven