Nieuwe sponsor Padel Open Toernooi

24 april 2022


BB Assurantie Service Alkmaar hoofdsponsor Padel Open Toernooi in Oudorp

Oudorp 24 april 2022,

Met wederzijdse trots kunnen we melden dat het Padel Open Toernooi voor de komende drie jaar een toernooihoofdsponsor aan zich heeft weten te verbinden.

BB Assurantie Service, gevestigd aan de Bestevaerstraat 45 in Alkmaar zal o.a. naamsponsor zijn van het toernooi. Hiernaast zal ‘padelbaan 1’ tijdens het toernooi BB Assurantie Service Centercourt heten. Frank Bruseker, mede-eigenaar van BB Assurantie Service, heeft tevens toegezegd dat er komende drie jaar ook structureel sponsoring op de padelbanen te zien zal zijn, daarmee is BB Assurantie Service een échte padelpartner van TPV Oudorp.

BB Assurantie Service is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieel advies. Als full-service advieskantoor bemiddeld BB Assurantie Service o.a. in verzekeringen voor consumenten en bedrijven. De missie van BB Assurantie Service is klanten helpen, beschermen van hun bezit, financieel te ontzorgen en te helpen dromen waar te maken op het domein van wonen en vrije tijd.

BB Assurantie Service kijkt eerst naar de mens, de woorden ‘persoonlijk’ en ‘mensenwerk’ zijn dan ook terug te vinden binnen dit geweldige bedrijf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden welke BB Assurantie Service te bieden heeft? Bel dan tijdens kantooruren 072-5406600.

De eerste editie van het BB Assurantie Service Padel Open zal plaatsvinden van zaterdag 11 juni t/m zondag 19 juni 2022 op de padelbanen van TPV Oudorp. Inschrijven voor dit toernooi kan vanaf maandag 25 april 2022 via mijnknltb.toernooi.nl.  

Co-sponsoren Inmiddels zijn er ook al een aantal co-sponsoren die hun naam willen verbinden aan het BB Assurantie Service Padel Open toernooi. De weken in aanloop naar het toernooi zullen wij steeds een co-sponsor aan u voorstellen.

Indien u het leuk lijkt om ook co-sponsor te worden van dit sportieve padeltoernooi neemt u dan contact op met de toernooicommissie over de mogelijkheden, bij voorkeur middels een whatsapp, 0653268623.  

Met sportieve groet, de padel- en padeltoernooicommissie   

Nieuwscategorieën