Vereniging
Over TVO
Bestuur en commissies
Communicatie
Diensten- en baanreglement
Kantine- en parkdiensten
Vrij spelen
Verhuur
Ereleden

OVER TENNISVERENIGING OUDORP

Meer over Tennisvereniging Oudorp

Tennisvereniging Oudorp is opgericht in 1972 en beschikt over 9 Pro Vision all weather banen, die het hele jaar door bespeelbaar zijn, met verlichting op alle banen. De banen zijn ook geschikt voor rolstoeltennis. Ons park bevindt zich op een prachtige locatie, omringd door bomen, en er is een ruime parkeergelegenheid. Op het park is er ook een speeltuintje en een oefenveldje. We hebben een gezellig en recent vernieuwd clubhuis, veel enthousiaste vrijwilligers en een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Op onze vereniging vind je beginnende en gevorderde tennissers, recreatieve of prestatiegerichte spelers, competitiespelers en niet-competitiespelers. E is ook voldoende aanbod van verschillende toernooien.
Naast tennisactiviteiten zijn er ook feest- en bridgeavonden. Er is een grote actieve jeugdafdeling, die veel voor en met de jeugd organiseert. Tennisschool Redotennis verzorgt de tennislessen bij onze vereniging. Redotennis heeft KNLTB opgeleide trainers en zij geven les aan zowel jeugd als volwassenen. De jeugd tot en met 12 jaar krijgt les volgens het Tenniskidsprincipe.

Als u lid wilt worden zijn er verschillende mogelijkheden (zie inschrijven als lid). Als u lid wordt van TV Oudorp ontvangt u een KNLTB lidmaatschappasje. Met dit pasje kunt u het hele jaar door, 7 dagen per week van 8 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds op ons park tennissen, en kunt u zich inschrijven voor competities en toernooien. Daarnaast zijn er sjoemelactiviteiten waarbij gelegenheid bestaat om, zonder afspraak te maken, te tennissen met andere leden. Als nieuw lid kunt u op deze manier snel andere leden leren kennen. Zie vrij spelen voor meer informatie over sjoemelactiviteiten.

Tennisvereniging Oudorp biedt de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. U kunt dan, zonder eerst lid te worden, een aantal tennislessen volgen voor een gereduceerd tarief. Zie: Maak Kennis Met Tennis, voor meer informatie. De lessen worden verzorgd door certificeerde KNLTB trainers. Dit aanbod geldt ook voor kinderen.

Gedragsregels

Bij onze vereniging vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier sportief bezig kan zijn met de tennissport. Wij verwachten dat iedereen op en rond de baan zich met respect, en sportief gedraagt naar teamspelers, tegenstanders, toeschouwers en trainers. Vanuit de KNLTB is hiervoor een richtlijn opgesteld.

Routebeschrijving

Kom je bij ons tennissen? De parkeerplaats is gelegen bij de Junostraat. De ingang vind je dan enigszins verscholen als je een pad (Lauwershofpad) volgt aan het einde van de parkeerplaats.

Voor leveranciers is er een (afgesloten) toegangshek aan de zijkant van het tennispark. Volg dan routebeschrijving naar de Plutostraat. De ingang is direct na het inrijden van de straat via een pad rechts bereikbaar.