Abonnementsvormen

Juniorlidmaatschap

Als enige vereniging in Alkmaar biedt TV Oudorp voor jeugdleden een aantrekkelijke kortingsregeling voor tennisles.  Jeugdleden tot 9 jaar kunnen het eerste jaar maar liefst 40% korting krijgen op de tennislessen en het tweede jaar 25%. Gevorderde jeugdleden die uitgenodigd worden voor de selectietraining kunnen 50% korting krijgen op de selectielessen. Kijk hier voor de voorwaarden.

Het jeugdlidmaatschap is automatisch een combi-lidmaatschap (tennis & padel).

Studenten lidmaatschap

Dit lidmaatschap is bedoeld voor studenten van 18 tot 24 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je voor 1 december voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen een kopie van je studentenkaart te e-mailen naar de ledenadministratie ([email protected]). Het studententarief geldt niet met terugwerkende kracht.

Het studentenlidmaatschap is automatisch een combi-lidmaatschap (tennis & padel).

Seniorlidmaatschap

De grens voor senioren ligt bij de leeftijd vanaf 18 jaar. De toetsdatum is 1 januari van ieder jaar, de start van ieder tennisjaar. Vanaf 18 jaar ben je als lid verplicht verschillende diensten voor je rekening te nemen (of af te kopen). Zie diensten.

Zomerlidmaatschap (niet voor 2022 beschikbaar)

Geniet van de mooiste tennis maanden van het jaar! Het zomerlidmaatschap is voor alle leeftijden gelijk. Het zomerseizoen start op 1 juni en eindigt automatisch op 1 oktober. In tegenstelling tot een regulier seniorenlidmaatschap is er hierbij geen verplichting tot het vervullen van diensten.

De contributie bedraagt éénmalig € 100. In tegenstelling tot verschillende andere tennisverenigingen gaat het hier om een volwaardig KNLTB lidmaatschap (incl. ledenpas!). Dit betekent dat je met dit lidmaatschap gedurende de zomer maanden kunt deelnemen aan verschillende KNLTB toernooien. Kies bij het online inschrijven voor “zomerlidmaatschap”.

Winterlidmaatschap (niet meer beschikbaar)

Het winterlidmaatschap is voor alle leeftijden gelijk. Het winterseizoen start op 1 oktober en eindigt automatisch op 1 april. In tegenstelling tot een regulier seniorenlidmaatschap is er hierbij geen verplichting tot het vervullen van diensten.

De contributie bedraagt éénmalig € 70. In tegenstelling tot verschillende andere tennisverenigingen gaat het hier om een volwaardig KNLTB lidmaatschap (incl. ledenpas)! Dit betekent dat je met dit lidmaatschap gedurende de winter maanden kunt deelnemen aan verschillende KNLTB toernooien. Kies bij het online inschrijven voor “winterlidmaatschap”.

Donateur (of niet-spelend lid)

Draag je TVO een warm hart toe? Of ben je voor langere tijd geblesseerd? Dan kun je voor slechts € 25 per jaar donateur worden.