Abonnementsvormen

Juniorlidmaatschap

Als enige vereniging in Alkmaar biedt TV Oudorp voor jeugdleden een aantrekkelijke kortingsregeling voor tennisles.  Jeugdleden tot 9 jaar kunnen het eerste jaar maar liefst 40% korting krijgen op de tennislessen en het tweede jaar 25%. Gevorderde jeugdleden die uitgenodigd worden voor de selectietraining kunnen 50% korting krijgen op de selectielessen. Kijk hier voor de voorwaarden.

Het jeugdlidmaatschap is automatisch een combi-lidmaatschap (tennis & padel).

Studenten lidmaatschap

Dit lidmaatschap is bedoeld voor studenten van 18 tot 24 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je voor 1 december voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen een kopie van je studentenkaart te e-mailen naar de ledenadministratie ([email protected]). Het studententarief geldt niet met terugwerkende kracht.

Het studentenlidmaatschap is automatisch een combi-lidmaatschap (tennis & padel).

Seniorlidmaatschap (padel en/of tennis)

De grens voor senioren ligt bij de leeftijd vanaf 18 jaar. De toetsdatum is 1 januari van ieder jaar, de start van ieder tennisjaar. Vanaf 18 jaar ben je als lid verplicht verschillende diensten voor je rekening te nemen (of af te kopen). Zie diensten.

Tijdelijk daluren tennis- of padellidmaatschap (senioren)

Momenteel is er een ledenstop. Met deze maatregel willen wij de baandruk op piekuren beperken. Piekuren zijn de uren op werkdagen van 19:00 - 22:00. Nieuwe leden die op de wachtlijst staan kunnen dit voorkomen door een dalurenlidmaatschap te nemen. Zodra er plek is stroomt het lid door naar een regulier lidmaatschap. Dit proces zal automatisch plaatsvinden.

Met het tijdelijke daluren lidmaatschap kun je dus ook in het weekend spelen.

Donateur (of niet-spelend lid)

Draag je TVO een warm hart toe? Of ben je voor langere tijd geblesseerd? Dan kun je voor slechts € 32 per jaar donateur worden.