Over TPVO

Tennis- en padelvereniging Oudorp is opgericht in 1972 en beschikt over 9 Pro Vision all weather tennisbanen, die het hele jaar door bespeelbaar zijn, met verlichting op alle banen.

Sinds augustus 2021 hebben wij de beschikking over 3 prachtige outdoor padelbanen.

Alle banen zijn ook geschikt voor rolstoel gebruik. Ons park bevindt zich op een prachtige locatie, omringd door bomen, en er is een ruime parkeergelegenheid.

We hebben een gezellig en recent vernieuwd clubhuis, veel enthousiaste vrijwilligers en een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Op onze vereniging vind je beginnende en gevorderde tennissers & padellers, recreatieve of prestatiegerichte spelers, competitiespelers en niet-competitiespelers. Er is ook voldoende aanbod van verschillende toernooien.

Naast tennis- en padelactiviteiten zijn er ook feest- en bridgeavonden. Er is een grote actieve jeugdafdeling, die veel voor en met de jeugd organiseert. Tennisschool Redotennis verzorgt de tennislessen bij onze vereniging. Redotennis heeft KNLTB opgeleide trainers en zij geven les aan zowel jeugd als volwassenen.

Als je lid wil worden zijn er verschillende mogelijkheden (zie onder het kopje "inschrijven als lid").

Als je lid wordt van TPV Oudorp ontvangt u een KNLTB lidmaatschappasje. Met dit pasje kunt u het hele jaar door, 7 dagen per week van 8 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds op ons park tennissen en/of padellen, en kun je inschrijven voor competities en toernooien. Daarnaast zijn er sjoemelactiviteiten waarbij gelegenheid bestaat om, zonder afspraak te maken, te tennissen met andere leden. Als nieuw lid kun je op deze manier snel andere leden leren kennen.

TPV Oudorp biedt de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. Je kun dan, zonder eerst lid te worden, een aantal tennislessen volgen voor een gereduceerd tarief. Zie: Maak Kennis Met Tennis, voor meer informatie. De lessen worden verzorgd door certificeerde KNLTB trainers. Dit aanbod geldt ook voor kinderen.

Gedragsregels

Bij onze vereniging vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier sportief bezig kan zijn met de tennis- en padelsport. Wij verwachten dat iedereen op en rond de baan zich met respect, en sportief gedraagt naar teamspelers, tegenstanders, toeschouwers en trainers. Vanuit de KNLTB is hiervoor een richtlijn opgesteld.