Lidmaatschap

Fantastisch dat je lid wilt worden bij onze vereniging! We kennen momenteel een wachtlijst voor padel. Tennislid worden kan momenteel wel!

Voor een vereniging als TV Oudorp is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra’s te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap.

Daarom vervullen onze leden verenigingsdiensten. Dat kan zijn een bardienst, keukendienst of parkdienst. Aan jou de keuze hoe je dit invult. Je kunt de diensten eventueel ook afkopen.

Vanaf 2021 is het mogelijk om kennis maken met de snelst groeiende sport van Nederland! Padel! Je kunt vrij spelen op onze 9 tennisbanen én 3 padelbanen (buiten). 

Tennis & padel zijn beiden sporten voor alle leeftijden en kan bij TV Oudorp op elk gewenst niveau. Je bent van harte welkom op ons mooie uitgebreide park waar je op één van de 9 all weather- en 3 padelbanen zowel recreatief als prestatief buiten kunt spelen.

Voor onze leden zijn er ruim voldoene mogelijkheden om (wedstrijd) tennis te beoefenen door deelname aan de koffieochtenden, de interne laddercompetitie, KNLTB competities, clubkampioenschap, interne evenementen en diverse toernooien. 

Let op: TV Oudorp heeft ook studentenlidmaatschappen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Opzegging dient uiterlijk vier weken vóór het einde van het verenigingsjaar binnen te zijn!

Klik hier om lid te worden!

Nog vragen? Neem dan contact op met: ledenadministratie via de mail [email protected] of bel onze ledenadministratie:.

Johan Plas 06-53989757