Lessen, tennis & padel

Tennis is de tweede sport van Nederland, en Padel is de snelst groeiende sport. Nu ook voor jou binnen handbereik!

Gezellig tennissen of padellen met vrienden is al leuk, maar nog mooier (en motiverender) is technieken te leren om beter en blessurevrij te kunnen spelen. Iedereen kan het leren, van beginner tot topper, van jong tot oud. Zowel de tennis- als padelsport zijn goed voor de gezondheid maar ook flexibel om in onze drukke agenda’s in te passen.

Professioneel tennisles. Klik hier om je in te schrijven.

Tennisles

Tennisvereniging Oudorp werkt al jaren nauw samen met Tennisschool Redotennis. De lessen worden verzorgd door gedreven en gecertificeerde KNLTB tennisleraren. In het hoogseizoen worden drie tot vier vaste leraren ingezet om in alle lessen te kunnen voorzien. Voor meer informatie over lespakketten en tarieven: zie www.redotennis.nl  

Redotennis heeft diverse lespakketten voor groepen van 2, 4, 6 of 8 personen, waarbij trainers persoonlijke aandacht geven aan de individuele speler binnen de lesgroep. Samen met je trainer worden alle vaardigheden methodisch en didactisch doorlopen en komen in de loop van de trainingen je vaardigheden meer naar boven en worden waar nodig verbeterd. Deze lessen worden gegeven zowel voor beginners, voor competitief ingestelde spelers, als voor talenten.

Tennisles wordt door TV Oudorp fors gestimuleerd en daarom biedt de vereniging gemotiveerde jeugdtennissers ook flinke kortingen op het lesgeld in het eerste en tweede jaar. Zo wordt tennisles niet alleen nóg leuker, maar blijft het ook betaalbaar!

Voor algemene vragen over tennislessen kun je contact opnemen met Johan de Does. Voor meer inhoudelijke informatie over tennis- en/of padellessen, kun je met onderstaande trainers contact opnemen.

Padelles

Professioneel padelles? Klik hier om in te schrijven.

TV Oudorp werkt voor de padellessen met padelschool "Potje Padel". Potjepadel biedt voor iedere doelgroep padellessen en/of clinics aan. Bezoek de website van potjepadel en klik hier.

Belangrijk: om de trainingen te mogen volgen dien je eerst regulier lid te worden van TV Oudorp, een zomer- of winterlidmaatschap is niet toegestaan in combinatie met de lessen!

CONTACT TELEFOON E-MAIL
Peter Nieuwenhuyse (hoofdtrainer tennis)

06 17415421

[email protected]

Johan de Does (tennis)

06 29082585

[email protected]
Martijn de Does (tennis)

06 37611064

 
Tymo Berger (hoofdtrainer padel)

06 36121432

[email protected]

Giovanni Bos (padel)

06 15825423

[email protected]

Aaik Oosters (padel)

06 31281420

[email protected]

Leen Erik Andrea (tennis)

06 20248185

 

 

TPV Oudorp Tennis hoofdtrainer Peter Nieuwenhuyse

 

TPV Oudorp hoofdtrainer padel Tymo Berger