Sjoemel / Toss

Tennis

Indien je alvast op de baan wilt tennissen, maar nog geen tennismaatje hebt, ga dan naar de sjoemelochtend of -avond. Er zijn 2 ('s avonds) tot 6 (overdag) banen beschikbaar, op  verschillende niveaus wordt er gedubbeld, ook voor beginners! Er wordt in meerdere rondes gespeeld, dus je kunt op verschillende tijdstippen instromen, zonder afspraak. Elke ronde (45 minuten) wordt er gespeeld met een ander maatje. De sjoemel-leider zorgt voor de partij-indeling. Dinsdag- en donderdagochtend vanaf 09.00 uur, donderdagavond vanaf 19.00 uur. De jeugd-sjoemel is op vrijdagavond vanaf 19.00 uur.

Een prima gelegenheid om kennis te maken met andere leden, vooral als je nieuw lid bent!

Elke dinsdag- en donderdagochtend

Er worden 3 rondes van 45 minuten gespeeld: om 09.00, 10.00 en 11.00 uur. Als je mee wilt doen, kom dan 10 minuten vóór aanvang, zodat de indeling kan worden gemaakt.  Na de 1e en 2e ronde is er een koffie/theepauze van 15 minuten, altijd heel gezellig.

Elke donderdagdagavond

De eerste ronde begint om 19.00-19.15 uur. Voor de 2e ronde wordt er om 20.00 uur gewisseld. Daarna wordt er iedere 3 kwartier gewisseld, voor een 3e en 4e ronde. Of er een 3e en 4e ronde wordt gespeeld is afhankelijk van het aantal mensen. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je een wedstrijd kan spelen, kom dan voor de 1e of 2e ronde. En in ieder geval ongeveer 10 minuten vóór aanvang van de rondes aanwezig, zodat de indeling kan worden gemaakt.

Padel

Voor padel is er momenteel geen sjoemel.

Let op: neem jouw ledenpasje mee, deze wordt gebruikt om steeds een nieuwe team indeling te maken.