Kantine- en parkdiensten

Algemeen

De diensten worden jaarlijks ingepland. Elk jaar, in januari, worden alle leden uitgenodigd (bericht via de nieuwsbrief) om een aantal diensten in te vullen via de dienstenplanner in de KNLTB App. Je kunt kiezen uit bardienst, keukendienst, schoonmaakdienst of parkdienst. Na het maken van je keuzes worden deze per mail bevestigd. Eind maart worden de nieuwe KNLTB pasjes verstrekt in de kantine. Voorwaarde voor het ontvangen van je pasje is dat je je diensten hebt ingevuld.

Bardienst

Als je bardienst hebt, dan haal je eerst de sleutels van het clubhuis op bij 1 van de sleuteladressen (zie onder). Het clubhuis wordt geopend met 2 sleutels, 1 van de buitendeur, en 1 van de kantine. De sleutel van de kantine is ook voor toegang tot de keuken. Na afloop van je bardienst sluit je de schuifpui af, de keukendeur en de kantinedeur. Bij het afsluiten van de kantinedeur klinkt er een piep wanneer deze correct is afgesloten.  De buitendeur niet met de sleutel afsluiten, deze alleen dichttrekken, anders kan de kaartlezer links bij de buitendeur niet gebruikt worden. De sleutels dienen te worden terug gebracht naar hetzelfde sleuteladres als waar ze zijn opgehaald.

Taken tijdens de bardienst.

Instructies voor de werking van de kassa en de taken tijdens je bardienst vind je in de map bij de bar. Alvast een aantal belangrijke zaken.

Klaar met je bardienst?

  • Zorg dat alles is bijgevuld.
  • De keuken en de bar schoon en netjes achterlaten.
  • De koelvitrines bijgevuld.
  • Muziek, televisie en alle verlichting uitschakelen.
  • Alle deuren goed afsluiten, (buitendeur alleen dichttrekken, zie onder bardienst) en de sleutels weer terug brengen naar hetzelfde sleuteladres als waar ze zijn opgehaald.

Keukendienst

Voor grotere toernooien en tijdens drukke weekenden kan er naast een bardienst ook voor een keukendienst worden gekozen. Instructies voor je keukendienst vind je in de map bij de bar.

Parkdienst

Als je parkdienst hebt, dan kom je van januari tot maart en van oktober tot december op zaterdagochtend om 09.00 uur naar de baan. Daar krijg je materiaal, instructie en koffie/thee. Je werkt dan samen in een team van meer dan 10 man/vrouw aan een goed uitziend tennispark. Van april tot en met september zijn de parkdiensten op vrijdagavond om 18.30 uur.

Verhinderd voor je dienst?

We gaan er natuurlijk van uit dat je je dienst gewoon draait, maar als dit door onvoorziene omstandigheden niet lukt meld je dan op tijd af via e-mail: [email protected], zodat er iemand anders kan worden gezocht.

De verhinderde dienst dient op een ander moment te worden ingehaald.

Sleuteladressen:

Fam. Glandorf Pallasstraat 6 Oudorp  tel. 072-5112155
Fam. Pranger Esdoornlaan 16 Oudorp tel. 06-234 64 916
Fam. Merkelijn Mercuriusstraat 2 Oudorp tel. 072-5208892
Fam. van Leussen Junohof 27 Oudorp tel. 072-2201016