Clubladder competitie

Tennis en Padel zijn beiden een sportieve en gezellige manier om in conditie te blijven. De online clubladder bij TPV Oudorp is een leuke en snelle manier om (nieuwe) tennis- of padelmaatjes te ontmoeten en je speelt wedstrijden tegen iemand van je eigen niveau. 

Hoe werkt het?

Tennisladder

Voor tennis is de clubladder ondergebracht bij SportconneXions. Met de actieve clubladder van SportconneXions gaat alles vanzelf: Elke 2 weken worden spelers op basis van positie, resultaten en beschikbaarheid gekoppeld.

De clubladder is er zowel voor enkel- als voor dubbelspelers.

Bij aanmelding geef je aan hoe vaak je wilt spelen, op welke momenten van de week je beschikbaar bent en wat je niveau is.

Iedere twee weken start een nieuwe ronde, tussentijds instromen is altijd mogelijk. Via de app “clubladder” kunnen leden zich aanmelden voor deelname aan een interne laddercompetitie bij TPV Oudorp.  

Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Klik hier voor de enkel tennis ladder

Klik hier voor de dubbel tennis ladder

Padelladder

Wil jij (vriendschappelijke) padel wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne dubbel ladder! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt!  

Klik hier voor de dubbel padelladder competitie.